top of page

Weekend aan Zee 2023


Tijdens het weekend van 16-18 juni 2023 gaan de “jongsten” van SC Menen op uitstap naar de Noordzee. Dit weekend wordt ingericht voor de U6 tot en met de U12 en krijgen dan ook de voorkeur tot inschrijving tot en met 1 mei We zijn gehuisvest in Koksijde in de “MIDWESTER”.


Misschien eventjes de locatie beschrijven:


De maximumcapaciteit van het gebouw is 70 personen, die bedden zijn verdeeld over 16 slaapkamers en groepen verblijven er in volpension. Elke slaapkamer beschikt over een lavabo met spiegel en een kleerkast. In de slaapgangen zijn er badkamers met individuele douches. Daarnaast beschikt het gebouw ook over een ruime eetzaal, een lichtrijke veranda, een dagzaal met vaste beamerprojectie, een ontspanningszaal en een ontspanningslokaal met zithoek en minibar voor begeleiding van de groepen.

Naast een gunstige ligging, vlak bij strand en zee die gemakkelijk én veilig te bereiken is via een voetgangerstunnel, beschikt het domein zelf ook over verschillende troeven. Er is een ruime tuin met groenzone, een speelveld, een reuze zandbak met zitarena en een terras die zorgen voor speelmogelijkheden en kansen tot natuurbeleving. Verblijvende groepen kunnen gebruik maken van spelmateriaal, strandmateriaal, bolderkarren,… .Kostprijs. € 120.00


Wat steekt er in de deelnameprijs?

-busreis Menen-St- Idesbald-Menen (heen-& terug)

-overnachting & maaltijden

-de verzekering

-Verplaatsing met de tram heen-& terug naar Plopsa land

-ticket voor Plopsa Land.

-Waterpret in het recreatie bad “Hoge Blekker’ te Koksijde.

-Racen met de billenkarren

-Genieten van een ijsje


Hoe inschrijven?

betalen via overschrijving op het rekeningnr. BE29 4659 3544 2164 - JEUGDBESTUUR KSC MENEN, met volgende vermeldingen in onderstaande volgorde:

“Weekend aan Zee”, naam en voornaam zoon, categorie (v.b. U7)Opgepast er zijn maar 45 plaatsen ter beschikking,

m.a.w. de eerste 45 zijn zeker van deelname aan het Weekend aan Zee.

Men is enkel ingeschreven wanneer de betaling binnen is.


De organisatie.

Patrick, Dirk, Sien, Philippe, Jonathan en Delphine.


Commentaires


bottom of page